Nieuwe opzet &Trendz in Gorinchem positief ontvangen

Nieuwe opzet &Trendz in Gorinchem positief ontvangen

Laatst bijgewerkt op: 22 - 03 - 2017 | 16:45

Met ruim 11.000 bezoekers in drie beursdagen heeft de manifestatie &Trendz in Gorinchem zich bewezen. De beurs waarop naast stationery en schrijfinstrumenten ook gedekte tafel, woning- en winkelinrichting en – voor de eerste keer - ook bloemen te zien waren trok daarmee zo’n 15 procent meer bezoekers ten opzichte van het voorjaar 2016. 

De beursorganisatie werkt voor de bloemen samen met branchevereniging De Vakbloemist.

“We kijken terug op een geslaagde editie”, zegt Anita Vogelzang namens Evenementenhal. “Zowel exposanten als bezoekers gaven aan dat we een goede kwaliteitsslag hebben gemaakt. Dat zien wij ook terug in de alsmaar stijgende bezoekers- en exposantenaantallen. Verder zien we dat de markt weer aantrekt, mensen durven meer te investeren.” 

Winnaars Innovation en Participation Award

Evenementenhal introduceerde voor deze editie twee nieuwe awards: Innovation en Participation Award. Bezoekers konden tijdens de beurs via een stembiljet hun gewenste winnaar invullen op het gebied van innovatie. 

De Innovation Award werd uitgereikt in vier segmenten met als winnaars: Kurk by DooWz (Home & Living), Ambiente Europe B.V. (Kitchen Non Food), EA Pens & Paper (Stationery) en Barrucci Mode (Fashion). 

De Participation Award werd uitgereikt aan Iron Art (categorie 0-40 m² stand) en Collectione (40 m² en groter). Zij werden door een vakkundige jury beoordeeld als exposanten die het beste uit hun beursdeelname hadden gehaald. 

Op 10, 11 en 12 juni 2017 vindt de eerste internationale editie van &Trendz plaats in het Duitse Bad Salzuflen waar Evenementenhal ook een beurshal exploiteert. De populariteit van &Trendz in Nederland neemt toe. 

Daarom wil Evenementenhal deze succesformule ook introduceren in Duitsland als hét nieuwe inkoopmoment voor Nordrhein-Westfalen, Niedersachsen en Hessen. Ook op deze Duitse locatie geldt het unieke full-service concept van Evenementenhal. 

Meer informatie: www.andtrendz.nl. De eerstvolgende &Trendz-beurs in Nederland is op 27, 28 en 29 augustus 2017 in Evenementenhal Gorinchem.

 


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.