Nieuwe website Curtis 1000.nl in de lucht

Nieuwe website Curtis 1000.nl in de lucht

Laatst bijgewerkt op: 22 - 04 - 2013 | 12:49

Curtis 1000 Nederland BV is een papier- en enveloppen producent met vestigingen in verschillende Europese landen. Het bedrijf heeft een gedegen kennis van papier, van verzenden en verpakken maar zeker ook hoe met papier om te gaan. Daarnaast heeft men het  assortiment aangepast aan de groeiende klantengroep die ze dagelijks ondersteunen. Met de lancering van een nieuwe website wil men de eigen klanten nu verder ondersteunen.

 

De klanten van Curtis 1000 zijn veelal wederverkopers, daaronder veel retailers en contract stationers in de Office Product Industrie. “Gelukkig mogen we ook veel industriële bedrijven tot ons vaste klantenkring rekenen, doorgaans zijn dat bedrijven die grote volumes van bepaalde producten nodig hebben”, aldus Raymond van Duyn.

 

In de nieuwe website heeft Curtis 1000 speciale specificaties opgenomen om de klant nog beter van dienst te zijn. Van Duyn: “Zo hebben wij enkele partners aan onze bestelmodule toegevoegd. Zij bieden hun producten ook tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan via onze website  Curtis1000.nl.”

Door gebruik van digitale hulpmiddelen is het aantal brieven en documenten dat verstuurd wordt sterk gereduceerd. “Maar wl is het aantal verstuurde pakketjes gestegen, o.a. door internet aankopen. Postkantoren zijn er niet meer dus velen gaan voor een verzendverpakking (bijvoorbeeld een brievenbusdoosje) naar de lokale kantoorvakhandelaar”, aldus van Duyn.

 

“Bij elk van onze klanten zien we dat ook zij behoefte hebben aan maatwerk voor enkele producten. Wij kunnen dan ook samen met de klant hun assortiment versterken en helpen deze uit te bouwen. Hiervoor maken we graag overkoepelende afspraken die vanzelf sprekend in onze bestelmodule worden gerespecteerd.”

 

Naast papier en karton producten levert Curtis 1000 ook nog perforators, nietmachines, ordners, pennen, potloden, meetlatten en schrijfblokken waardoor Curtis 1000 Nederland BV een complete leverancier is. 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.