Nieuwe website KantoorVak Trends & Design live

Laatst bijgewerkt op: 21 - 12 - 2011 | 15:26

Met veel inzet in de afgelopen dagen is de nieuwe website van KantoorVak Trends & Design vandaag live gegaan. 

In samenwerking met Studio iBizz en ClickR internetcampagnes is vanaf eind augustus gewerkt aan de bouw en invulling van een totaal vernieuwde site. "Met deze site gaan we mee met de ontwikkelingen zoals die in de media gaande zijn", aldus Krijn ten Hove, hoofdredacteur van KantoorVak Trends & Design. "De behoefte van onze lezers in het ontvangen van nieuws verandert. Men wil het actuele nieuws veel sneller ontvangen om direct in te kunnen spelen op de trends en ontwikkelingen in de markt."

Met deze website legt de uitgeverij een verband tussen de digitale media en het fysieke magazine. Letty Kamps, uitgever van KantoorVak Trends & Design: "Op de website zullen we vooral het meest actuele korte nieuws plaatsen. Dit nieuws wordt nadat het op de website is geplaatst ook doorgezonden via Twitter naar onze volgers op dit medium. Daarnaast zullen we om de 14 dagen een nieuwsbrief gaan verzenden met de belangrijkste nieuwsfeiten van die periode."

Magazine

Het fysieke blad krijgt in deze constructie een belangrijke rol. Ten Hove: "Het magazine zal de diepte in gaan. dat betekent meer achtergrondinformatie rondom het nieuws dat zich dagelijks afspeelt. Daarnaast zullen de diverse thema's in het blad nog nadrukkelijker belicht worden. het magazine krijgt zo de nodige achtergrondinformatie die onontbeerlijk is voor een ieder die in deze branche werkzaam is. Het geeft de lezers de handvatten om het nieuws te interpreteren en waar nodig toe te passen in hun dagelijkse praktijk."

De website zal naast het algemene nieuws ook een aantal speciale functionaliteiten kennen die van belang zijn voor de mensen in de markt. "We zijn een vakblad. Maar internet is een openbaar medium. Dat betekent dat we zorgvuldig om moeten gaan met de informatie die we op het web zetten. Niet al het nieuws is geschikt voor alle lezers. Daarom zullen we alle trade communicatie straks achter een inlogbeveiliging zetten. Hiermee kunnen we voorkomen dat nieuws die alleen geschikt of bestemd is voor de vakhandels of branchepartijen openbaar wordt. Alle abonnees krijgen begin 2012 een inlogcode en wachtwoord."

Extra functionaliteiten

In de komende weken zullen aan de website nog een aantal functionaliteiten worden toegevoegd voor de abonnees. "Zo krijgen alle leveranciers en retailers straks de mogelijkheid een bedrijfsprofiel aan te maken op de website. Hiermee ontstaat een database waar de lezers alle informatie kunnen vinden over de leveranciers, hun producten, laatste nieuws en eventueel speciale aanbiedingen. Daarnaast ontstaat er een grote database van winkels die in deze branche opereren. Hierdoor worden winkels nog zichtbaarder voor de consument. Hierdoor kunnen we als medium KantoorVak Trends & Design naast het actuele nieuws en achtergrondinformatie extra toegevoegde waarde bieden aan onze lezers en consumenten die op zoek zijn naar specifieke producten", aldus Ten Hove.

De redactie en uitgever zijn te spreken over de nieuwe website maar beseffen dat dit slecht een startpunt is. Kamps: "De mediawereld is continue in beweging. Iedere dag is er niet alleen nieuws, maar veranderen ook veel zaken en komen er weer nieuwe mogelijkheden bij. Vandaar dat we nu niet stil gaan staan. We blijven doorgaan in de ontwikkeling. Daarom horen we graag ook de reacties van onze lezers. Onder elk artikel kan er gereageerd gaan worden. En ook zullen we regelmatig de lezers vragen naar hun mening over het blad en de website. Hiermee zullen we dan aan het werk gaan om de kwaliteit van de artikelen, het magazine en de website proberen te verbeteren. Dus als u een reactie heeft stuur die dan aan redactie@kantoorvak.nl of reageer onder het betreffende artikel. Het helpt ons om de service naar u als onze lezers te verbeteren."


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reacties

 • Nu nog een weblog-kantoorvakhandel. Misschien onder beheer van Kantoorvak.nl?

  Theo Meulenbeld - 23 - 12 - 2011 | 10:22
 • Goed gedaan, complimenten!! Ook een erg handige agenda.

  Ton Hollander - 23 - 12 - 2011 | 00:28
 • Complimenten! Mooie Website!!

  Babs van Son - 21 - 12 - 2011 | 12:23
 • Wauw! Ziet er super uit de nieuwe website!! Complimenten mensen. Duidelijk en overzichtelijk. Leest lekker.

  Esther Gijzen - 21 - 12 - 2011 | 07:51

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.