Nieuwe website online

Laatst bijgewerkt op: 15 - 12 - 2011 | 22:07

Het media landschap is aan enorme veranderingen onderhevig. Waar vroeger het nieuws via kranten, televisie en magazines verspreid werd, is die rol bijna helemaal overgenomen door de Internet en de social media als Twitter en Facebook. 

Veranderingen waardoor iedere uitgever zich moet gaan beraden over de wijze van communicatie met de lezers. Zo ook KantoorVak Trends & Design.

Met de komst van het Internet is nieuws ‘on demand’ verkrijgbaar. Op het moment dat iemand iets wil weten over een bepaald onderwerp kan hij dat vrij opzoeken op het ‘world wide web’. De snelheid van het web maakt ook dat nieuws steeds sneller verspreid wordt. Hierdoor zijn kranten, tijdschriften en zelfs televisie vaak al door de actualiteit achterhaald. “Het nieuws in het 8 uur journaal is vaak al geen nieuws meer. Je hebt alles al op andere manieren te horen gekregen. Vandaar dat de items in het journaal langer worden en meer achtergronden meegeven. Of dat het speciale items zijn over een specifiek onderwerp”, aldus Krijn ten Hove, hoofdredacteur van Kantoorvak Trends & Design. De verandering van de consumptie van nieuws en informatie heeft ook voor dit vakblad gevolgen.

Lees verder in KantoorVak Trends & Design december 2011 Neem nu een abonnement!


Categorieën: Algemeen Nieuws, Coverstory

Reacties

  • Mijn complimenten voor de nieuwe site. Het is overzichtelijk en strait to the point. Het leest prettig en je weet waar je moet zijn! Ook alle nieuwe social media er goed in verwerkt dus helemaal van deze tijd. Dus hartstikke goed! Keep up the good work! Hartelijke groet Floran

    Floran Schurink - 13 - 01 - 2012 | 21:27

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.