Nog veel Back To School op Paper & Convenience Show

Laatst bijgewerkt op: 07 - 02 - 2012 | 06:10

Hoewel de inkoopperiode tegen het eind loopt voor de Back to Schoollijnen begint nu het inkoopseizoen voor de reguliere BTS producten zoals passers, liniaals enpotloden en andere leuke gimmicks. Veel leveranciers zullen hier dan ook aandacht aan gaan besteden tijdens de beurs.

SRT, Lannoo Graphics, Interstat, New Edition/Context, Verhaak en Interstat zullen hun BTS licentielijnen nogmaals presenteren teneinde de vakhandel de laatste kans te bieden nog in te tekenen op de lijnen die het komende schooljaar hot zullen zijn op de scholen. Maar daarnaast zijn er nog meer BTS activiteiten.

Quantore zal volop aandacht besteden aan de 'Cool4School' campagne met een eigen schoolkrant, website en een app. U kunt in iedergeval kennis maken met de 'Scotty's'. Dit zijn kleine groene monstertjes die overal in de 'Cool4School'campagne terugkomen.

Green Emma presenteert op deze beurs de back to Schoollijn Wdo. Daarnaast is de lijn van MoovieStudio is verder uitgebreid met nieuwe displays en iPhone skins, tegenwoordig ook artikelen die niet in het Back to School programma mogen ontbreken.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.