Novaka viert 100-jarig bestaan met groot feest

Laatst bijgewerkt op: 10 - 09 - 2018 | 13:17

Op 15 juni viert Novaka haar 100-jarig bestaan met een groot feest in msterdam.  ‘Lag in de vorige eeuw het accent in het verenigingsbeleid nogal eens op het ondersteunen van leden om niet te verliezen, tegenwoordig ligt dat op helpen om te winnen. 

Wij geven de voorzet, aan onze leden om er iets moois mee te doen en gesterkt met ons de tweede verenigingseeuw in te stappen’, aldus duidt Novaka-voorzitter Frans Davelaar de ontwikkeling.

Novaka – voluit: de Nederlandse Vereniging van Ondernemersvakhandelaren in Kantoorinrichting en Administratiemiddelen – werd officieel opgericht op 22 februari 1979, als voortzetting van verschillende verenigingen van kantoorboekhandelaren.

‘Lag in de vorige eeuw het accent in het verenigingsbeleid nogal eens op het ondersteunen van leden om niet te verliezen, tegenwoordig ligt dat op helpen om te winnen. Wij geven de voorzet, aan onze leden om er iets moois mee te doen en gesterkt met ons de tweede verenigingseeuw in te stappen’, aldus Novaka-voorzitter Frans Davelaar.

Komende vrijdag wordt die honderd jaar aan belangenbehartiging gevierd met een groot feest voor de leden in Amsterdam. Voordrachten van cabaretier en televisiepresentator Arjen Lubach en van econoom en journalist Mathijs Bouman maken onderdeel uit van het programma.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.