Ook tweede dag Paper & Convenience Show positief beoordeeld

Laatst bijgewerkt op: 14 - 02 - 2012 | 08:20

Ook de tweede dag van de Paper & Convenience Show wordt positief beoordeeld door de standhouders en organisatie ondanks opnieuw een iets lager bezoekersaantal. Op de maandag kwamen uiteindelijk 883 bezoekers. "En dat is zeker acceptabel als je beseft dat dat er in de ochtend nog een weeralarm met code rood werd afgegeven", aldus organisator Bas de Bruin. vandaag, dinsdag 14 februari beleeft de beurs zijn laatste dag.

Wat opvalt na 2 beursdagen is dat iedereen het heeft over de positieve stemming en sfeer op de beurs, maar vooral over de kwaliteit en de koopbereidheid van de bezoekers. De Bruin: "Vrijwel iedereen heeft het over de hoeveelheid order die geschreven worden. En dat is een goed teken. Want dat betekend dat de bezoekers die komen wel willen investeren in nieuwe producten en daarmee zich positief onderscheiden van die ondernemers die niet willen of kunnen investeren hierin."

Het weeralarm speelde in de opkomst geen echte rol. standhouders en bezoekers waren optijd aanwezig. wel zullen misschien mensen die gepland hadden te komen hun bezoek hebben heroverwogen of verschoven naar de disndag. "En dat is iets wat we pas na afloop kunnen beoordelen."

Kijkend naar de eerste bezoekresultaten blijft opvallend dat de bezoekersdoelgroepen breder zijn dan ooit. Giftwinkels en winkels in de tabaksbranche hebben nadrukkelijk deze beurs gekozen om zich te orienteren en hun inkopen te doen. Het beslissingsnivo is in de lijn der verwachting toegenomen. Op de maandag zijn er meer beslissres dan op zondag. Met 85% van de bezoekers die beslissingsbevoegd zijn kan gesteld worden dat de juiste bezoeker de beurs bezoekt.

De beurs is vandaag nog geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.