Overname Creative Hobbies Group, voormalig KNORR prandell/Kars, door Schneider Group

Laatst bijgewerkt op: 28 - 01 - 2015 | 21:51

De Schneider Group uit Heilbronn, in Europa in de kantoorartikelen markt succesvol actief met de merken BRUNNEN, HEYDA en STEWO, heeft de specialist op het gebied van creatieve producten CHG, onader andere bekend onder de naam Kars, uit lichtenfels overgenomen.

 

De Schneider Group voegt met de overname van CHG, dat vanaf heden onder de naam KNORR prandell Creative GmbH zelfstandig op de markt actief zal zijn, een belangrijk onderdeel toe aan haar strategische doel om te groeien. Met deze stap wordt de positie als toonaangevend leverancier in Duitsland en Europa op het gebied van school- en knutselartikelen, kalenders, agenda's en cadeau papier verder versterkt.

Als nieuw onderdeel van een groeiende groep ondernemingen zal KNORR prandell haar knowhow inbrengen op het gebied van inkoop, verkoop en assortiment rondom het thema Creativiteit. Dit creëert synergiën die het aanbod van producten en diensten voor de klant zullen verbeteren.

Net als in het verleden zullen de medewerkers vanuit een zelfstandige onderneming, goede zorgdragen voor het bedienen van haar handelspartners.


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.