Overtoom heet vanaf vandaag Manutan

Overtoom heet vanaf vandaag Manutan

Laatst bijgewerkt op: 03 - 01 - 2015 | 10:31

Dat Overtoom van naam ging veranderen, is al maanden geleden aangekondigd, maar vandaag was het zo ver. De naam ‘Overtoom’, sinds 1946 verbonden aan het zakelijke postorderbedrijf uit Den Dolder is van de gevel gehaald. En vervangen door de nieuwe naam en het nieuwe logo van Manutan.

De definitieve naamsverandering werd al eerder aangekondigd via interviews met talloze kranten, tijdschriften en radio en tv-programma's. Sinds begin januari kwam daar de intensieve campagne op tv bij met Jeroen van Koningsbrugge in de hoofdrol.

Overtoom, opgericht in 1946, is in Nederland en België de bekendste leverancier van artikelen voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. Via catalogi, het contactcenter en de website worden meer dan 40.000 artikelen binnen 24 uur geleverd. Van intern transport & opslag tot inrichting tot veiligheid. Ook levert Overtoom diensten als de complete inrichting van werkplaats, kantoor, terrein en magazijn.

Overtoom is onderdeel van de internationale Manutan Group, Europees marktleider op de zakelijke postordermarkt. De groep bestaat uit 25 dochtermaatschappijen in 19 Europese landen. Met ruim 1.850 medewerkers en ruim 200.000 verschillende artikelen worden meer dan 600.000 Europese klanten bediend. De visie van de Manutan Group kenmerkt zich onder andere door het aangaan van warme, oprechte en persoonlijke relaties met klanten. 'Ondernemen voor een betere wereld' is het motto.
 www.manutan.nl


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.