Paperlinx mail solutions maakt doorstart als Velpa

Laatst bijgewerkt op: 15 - 09 - 2015 | 08:09

De divisie Mail Solutions van het onlangs failliet verklaarde PaperlinX gaat met ingang van vandaag zelfstandig verder en maakt een doorstart onder de naam VELPA B.V. Een kleine groep investeerders en oud-werknemers heeft hierover overeenstemming bereikt met de curatoren van PaperlinX Benelux.

VELPA B.V. neemt de groothandels activiteiten en voorraden van de voormalige PaperlinX-divisie over, waardoor de klanten kunnen blijven rekenen op de vertrouwde diensten en producten.

Met de doorstart als VELPA keert een vertrouwde naam terug in het Nederlandse enveloppenlandschap. Bekende merken als Chambord en Supreme blijven hierdoor behouden voor de grote groep van trouwe afnemers, die de kwaliteiten van deze merken al tientallen jaren waarderen. VELPA gaat vooralsnog ook de verkoop en distributie verzorgen van enveloppenmerken als Motif Premium en Promail Plus.

Het management van VELPA wordt aangevoerd door Johannes van Raalte, voormalig directeur van de divisie Mail Solutions. De kern van het nieuwe bedrijf bestaat geheel uit werknemers van het voormalige Mail Solutions. Het nieuwe VELPA grijpt terug op oude waarden als no-nonsense, helder, duidelijk en eerlijk. Voor klanten en werknemers betekent de doorstart een frisse start voor een bedrijf met vertrouwde gezichten en producten, maar ook met nieuwe aanverwante diensten.

VELPA is gevestigd in Zutphen aan Pollaan 1.

Tijdens de opstartfase is VELPA bereikbaar op telefoonnummer 0575 59 8259.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.