Paperworld anders

Paperworld anders

Laatst bijgewerkt op: 19 - 06 - 2012 | 12:47

De Beurs der Beurzen, Paperworld in Frankfurt, krijgt een nieuwe invulling en daarmee een nieuw “gezicht”. De manifestatie die van 26 tot 29 januari volgend jaar wordt gehouden zal onder meer een ietwat gewijzigde indeling hebben dan we gewoon zijn. Vice President van de beurs, Ruth Lorenz, beklemtoont dat de gebruikte ruimte hetzelfde zal blijven en dat de beurs dus zijn leidende positie in de wereld zal behouden.

Een geoptimaliseerd programma van nevenactiviteiten zorgt straks voor extra aandacht en attentiewaarde. Over de veranderingen, die immers nooit bij iedereen in goede aarde zullen vallen, is veelvuldig met standhouders gediscussieerd.

BTS verhuist naar Hal 5. In de in Hal 5.1 komen cadeauartikelen en albums. Officesupplies in Hal 3.1. Ook IT Accessoires en de beurs Remanexpo komen hier. Schrijfwaren komen in Hal 4.0. Creativeworld verhuist van Hal 4.2 naar Hal 4.1. Producenten van give-aways, albums, schrijfsets, agenda’s, wenskaarten en beeldkalenders blijven in Hal 5.1. In Hal 6.1 zal exclusief divers aanbod een plaats krijgen en in 6 komen de aanbieders van verpakkingspapier en servetten. Natuurlijk blijft ook de presentatie uit het Verre Oosten die geheel Hal10 in bezit heeft. lees meer hierover in KantoorVak Trends & Design juli 2012

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.