Papierklem Likeable Stationery en SRT International starten samenwerking

Papierklem Likeable Stationery en SRT International starten samenwerking

Laatst bijgewerkt op: 21 - 02 - 2020 | 14:52

SRT bekend van Succes en Ryam agenda’s start met ingang van 1 juli 2019 met de verkoop van het fashion stationery assortiment van Papierklem Likeable Stationery in Nederland en België.

Papierklem is Benelux distributeur voor drie fashion merken; Gipta, Kalemlig en Mas. Het fashion assortiment bestaat uit hippe papierklemmen, etuis, toilettassen en notitieboeken. 

Kim Rozegarde, eigenaar van Papierklem Likeable Stationery is zeer verheugd met de samenwerking: “Allereerst hebben onze bedrijven een overeenkomst; De Succes agenda van SRT International is net zo oud als ons bedrijf, maar meest belangrijk is dat het een gerenommeerd bedrijf is dat de hele kantoorvakhandel bestrijkt, zo kunnen onze producten zo breed mogelijk verkocht worden”’. Niklas Giezen, key accountmanager van SRT International vindt het een mooie aanvulling van het huidige SRT assortiment. Mooie trendy lijnen ter aanvulling van de agenda’s.

Papierklem is sinds 1923 hét adres voor fashion stationery en kleine kantoorartikelen. Vanuit hoofdvestiging in Meppel en distributiecentrum in Nijmegen wordt al bijna 100 jaar trendy, exclusieve en kwalitatieve stationery voor de Benelux geleverd. 

SRT International is ruim 90 jaar op de markt met Succesagenda’s en 125 jaar met Ryamagenda’s.

Met 4 bekende salesmensen onderweg in Nederland.

https://www.papierklem.nl

https://www.srtinternational.nl


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.