Pedro Vermeersch weg bij Hallmark

Laatst bijgewerkt op: 11 - 11 - 2013 | 10:20

Vorige week bereikte ons het bericht dat Pedro Vermeersch(55) sinds 1 november weg is bij Hallmark Cards. Als reden wordt een verschil van inzicht tussen Vermeersch en het moederconcern in de Verenigde Staten genoemd. De grote National Accounts zijn in de afgelopen dagen door het overgebleven management op de hoogte gebracht van dit onverwachte vertrek. Vermeersch was ruim 30 jaar in dienst bij het bedrijf en was door de jaren heen opgeklommen van merchandiser tot CEO voor Continental Europe. Die laatste functie bekleede hij ruim 9 jaar. 

Bij Hallmark bevestigt men desgevraagd het vertrek van Vermeersch maar wil men slechts kwijt dat het gaat om een verschil van inzicht en wil men niet inhoudelijk ingaan op het vertrek. Het bedrijf geeft er de voorkeur aan om bij de benoeming van een nieuwe directeur naar buiten te treden. De taken van Vermeersch worden op dit moment intern waargenomen.

Voor de klanten kwam het vertrek van Vermeersch bij Hallmark als een volslagen verrassing. Ook hebben ze nog geen inhoudelijke toelichting gekregen op het vertrek. Wel is aangegeven dat er op korte termijn afspraken gepland gaan worden waarin het vertrek nader wordt toegelicht zo hebben wij van meerdere accounts vernomen. 

 

Markante persoonlijkheid

Met het vertrek van Vermeersch verdwijnt niet alleen een markante persoonlijkheid uit de markt, maar ook een visionair. Zijn visie en passie voor wenskaarten toonde hij vorig jaar nog in een uitgebreid interview met ons magazine. Vermeersch, die zelden tot nooit interviews gaf, maakte voor ons magazine een uitzondering omdat, zoals hij zelf aangaf, merkte dat de markt en wereld aan het veranderen was en de branche in zijn ogen stil bleef staan. met diverese voorbeelden gaf hij aan hoe de markt daar verandering in aan kon brengen. Voor het hele interview volg deze link.


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.