Primera en Blz. breiden samenwerking uit

Laatst bijgewerkt op: 06 - 01 - 2020 | 15:48

Coöperatie Primera b.a. en Libris Blz. B.V. breiden hun samenwerking uit om ondernemers het beste van twee werelden te bieden. Enerzijds Primera als groeiende winkelketen binnen de tabak- en gemaksbranche en anderzijds het boekenspecialisme van Blz. Een samenwerking waardoor je als lokale ondernemer kunt blijven ondernemen én waarmee een sterke positie in de markt wordt geboden.

"Door krachten te bundelen kan Primera het boekenspecialisme bieden voor ondernemers die daar sterk in zijn en dit willen behouden. Blz. kan hiermee het assortiment uitbreiden voor ondernemers die zoekende zijn naar een combinatiewinkel, waar op alle assortimentsgroepen ondersteuning is.", aldus Andries Guliker, Manager Retail Services bij Blz.

Remie van Klinken, Manager winkels bij Primera: "Door de samenwerking verstevigen Primera én Blz. hun positie in de markt en bieden ze de ondernemers het beste van twee sterke retailers, waarbij de ondernemer te allen tijde voorop staat. Inmiddels zijn er al 9 succesvolle winkels die een combinatie van Primera en Blz. zijn."

Ondernemers in de detailhandel sluiten zich steeds vaker aan bij een commercieel samenwerkingsverband. Hierdoor beschikt een ondernemer over de voordelen van het grootwinkelbedrijf, zoals schaalvoordelen, marketing, advies en automatisering. De samenwerking met Primera en Blz. betekent een gezamenlijke aanpak, waarbij lokaal ondernemerschap en een landelijke sterke formule hand in hand gaan.

Primera en Blz. staan samen op de Trendzbeurs in Gorinchem op 12, 13 én 14 januari 2020.

 

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.