Primera start met E-learning

Primera start met E-learning

Laatst bijgewerkt op: 16 - 06 - 2015 | 14:55

Winkelketen Primera gaat haar 1.500 medewerkers, van inmiddels 470 Primera winkels, uitgebreider opleiden. De winkelketen gaat dat doen via de E-learning oplossing van Jutten Simulation.

E-learning is een onderdeel van het zogenaamde Kwaliteitshuis dat Primera in het kader van haar strategie heeft ontwikkeld. De winkelketen weet zich al jaren te onderscheiden door de klantvriendelijkheid van haar zelfstandig ondernemers. Door de groei van het aantal winkels neemt het aantal medewerkers van de winkelketen eveneens toe. E-learning moet een bijdrage leveren aan het overdragen van de klantvriendelijke houding én kennis van de ondernemers op de winkelmedewerkers.

"Het ontwikkelen van een goed inhoudelijk programma voor onze medewerkers was niet de grootste uitdaging. Het daadwerkelijk volgen van een training én laten beklijven van de inhoud bij ruim 1.500 medewerkers vereist een aansprekende trainingsomgeving. Door de techniek van Jutten Simulation te combineren met de praktische kennis van een aantal geselecteerde ondernemers, zijn wij overtuigd hierin te slagen. In de E-learning omgeving wordt veelal gebruikt gemaakt van opnames in een Primera winkel. Daarnaast zijn er diverse 'mini games' om te oefenen en is er een goede begeleiding van een digitale coach, waardoor het leuk is om te leren. Ondernemers én medewerkers kunnen op elk gewenst apparaat en tijdstip de training volgen, waarbij scores real time worden bijgehouden. Uiteraard ontvangt iedereen die geslaagd is een officieel Primera certificaat.", aldus Sven van Barneveld Hoofd Bedrijfsadvies.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.