Quantore Awards geven waardering aan leverancier

Quantore Awards geven waardering aan leverancier

Laatst bijgewerkt op: 10 - 04 - 2013 | 16:25

Dit jaar word voor de achtste keer de Quantore Awards uitgereikt. De uitreiking vindt plaats tijdens de Quantore Relatiedagen. "Met deze prijs spreken we onze waardering uit voor leveranciers die het afgelopen jaar buitengewone inzet richting onze organisatie hebben getoond", aldus Froukje Kleisterlee van Quantore. Er zijn drie awards te verdelen: één voor de beste operationele performance, één voor de beste commerciële prestatie en één voor de leverancier met de beste prestatie op alle gebieden. Sjors Bayens van Dresz, een van de genomieerden is trots op zijn nominatie. "Het is een eer om als kleine leverancier tussen deze namen te staan." 

De nominaties komen tot stand doordat verschillende afdelingen van Quantore de prestaties van de genomineerden op diverse onderdelen van de criteria betrouwbaarheid, operationele prestatie, kwaliteit van het assortiment en commerciële mogelijkheden toetsen.

Eer

Elke leverancier die genomineerd is vindt het een eer om genomineerd te zijn. Opvallend zijn de nominaties van Bura en Dresz, 2 kleine organisaties die kennelijk door hun performance er goed uitsprongen. En daarmee een teken dat ook kleine leveranciers een belangrijke rol kunnen spelen bij Quantore.

Herman Lakerveld van Bura, die vorig jaar de operationele award won, vindt het bijzonder om als kleine organisatie vernoemd te worden tussen bedrijven als Bic en Brother. Lakerveld:"Heel verrassend, zeker als kleine speler. De operationele award was vorig jaar nog begrijpelijk, maar voor deze award spelen ook nog andere zaken mee. En als klein bedrijf hebben we maar beperkte budgetten ter beschikking voor commerciele en marketing activiteiten. Of we deze dan heel goed doen? wie weet. Wat ik wel weet is dat we met heel veel energie iedere dag weer aan het werk zijn en dat we een goede relatie hebben met Quantore. Stellen ons in op hun manier van werken en samen komen we er vaak goed uit. Deze nominatie is in ieder geval een compliment aan alle medewerkers van het bedrijf."

Voor Sjors Bayens van Dresz kwam de nominatie als een donderslag bij heldere hemel: "Ik ben hier heel blij mee. Het is een bevestiging dat we doen wat we behoren te doen. Een erkenning. Houdt wat mij betreft in dat we onze afspraken nakomen.  Communicatie loopt via vaste personen en dat loopt goed." De groei van Dresz loopt paralell met de samenwerking met Quantore volgens Bayens. "Door de goede samenwerking zijn wij in de afgelopen jaren goed gegroeid. Quantore heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Daarom vind ik het ook een grote eer nu genomineerd te zijn. En nogmaals, ik heb niet gevoel iets bijzonders te hebben gedaan hiervoor, we doen gewoon ons werk."

 

De overige genomineerden zijn: 

Operationele award:

  • Dresz
  • HSM
  • Jalema

 

Commerciële award:

  • Esselte
  • Stabilo
  • Unilever

 

Algemene award:

  • Bic
  • Brother
  • Bura

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.