Quantore blikt terug op gezellige editie Relatiedagen

Quantore blikt terug op gezellige editie Relatiedagen

Laatst bijgewerkt op: 21 - 08 - 2017 | 15:29

Quantore Awards voor Fellowes, HP, Texas Instruments en Logic4 Het jaarlijks terugkerende relatie-event, waar zo’n 70 A-merkleveranciers aan deelnamen, kende met circa 600 bezoekers een grote toeloop. 

De Quantore Awards gingen dit jaar naar Fellowes, HP, Texas Instruments en e-commerce partner Logic4.

Ondernemen doe je samen, dat is waar de coöperatie in gelooft. Deze editie van de Quantore Relatiedagen stond dan ook in het teken van dit thema. Innovatie en samenwerking bieden mogelijkheden om ook in een krimpende markt succesvol te zijn.

De initiatieven die Quantore onderneemt op dat gebied, werden uitgebreid gepresenteerd tijdens de goedbezochte Algemene Ledenvergadering op maandagochtend. Vanuit haar rol als coöperatie ondersteunt Quantore haar leden niet alleen met goede inkoopvoorwaarden en betrouwbare logistiek, maar ook op commercieel gebied.

Een hoge waardering van leden, op de manier waarop de coöperatie haar collectieve taak vervult, toont aan dat de coöperatie met de juiste zaken bezig is. Nu meer dan 100 ondernemers hun pand herkenbaar hebben gemaakt als Quantore verkooppunt, zal er in de loop van het jaar een landelijke campagne geïnitieerd worden.

Op dinsdagmiddag was de beurt aan leveranciers van de coöperatie en werden zij meegenomen in de visie van Quantore voor de komende jaren.

Quantore Awards 2017

Tijdens de netwerkborrel op maandagavond, werden traditiegetrouw de Quantore Awards uitgereikt. De Award voor Leverancier van het jaar ging met recht naar Fellowes. Ook HP nam een award mee naar huis, namelijk voor Beste commerciële prestatie. De Award voor Beste operationele prestatie mocht Texas Instruments in ontvangst nemen.

De Quantore Award voor E-commerce partner van het jaar, ging voor de tweede keer op rij naar Logic4.


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.