Quantore blikt terug op jubileumeditie Relatiedagen

Quantore blikt terug op jubileumeditie Relatiedagen

Laatst bijgewerkt op: 22 - 09 - 2016 | 13:22

De 20e editie van de Quantore Relatiedagen op maandag 18 en dinsdag 19 april is voorbij. Het jaarlijks terugkerende relatie-event, waar zo’n 50 A-merkleveranciers aan deelnamen, kent met circa 700 bezoekers wederom een grote toeloop. De Quantore Awards gingen dit jaar naar Loeff’s Patent, 3M, Papyrus Groep Nederland en E-commerce partij Logic4.

De jubileumeditie van de Relatiedagen stond in het teken van ‘Delen’. Al 20 jaar lang komen leveranciers, ondernemers en andere mensen uit de branche bij elkaar om op de beursvloer hun ervaringen, successen, verhalen en bovenal kennis te delen. Dit laatste gebeurde ook bij het gevarieerde workshopprogramma van Novaka Academy. Goed ontvangen is het nieuwe E-Commerce Café, een plek waar bezoekers advies konden inwinnen bij gerenommeerde E-Commerce partijen.

Stap binnen in de Quantore winkel Vanuit haar rol als coöperatie ondersteunt Quantore haar leden niet alleen met goede inkoopvoorwaarden en betrouwbare logistiek, maar ook op commercieel gebied. Het Quantore Partnerprogramma verbindt individuele ondernemers zonder afbreuk te doen aan hun lokale unique selling points. De kantoorvakhandel krijgt zo een steeds herkenbaarder gezicht, wat effectieve promotie via massamedia mogelijk maakt. En dat brengt Quantore en haar leden dichter bij het gezamenlijke doel: top-of-mind zijn bij de consument en de zakelijke klant die op zoek is naar kantoorartikelen. Tijdens de Relatiedagen konden ondernemers zelf ervaren welke mogelijkheden het Quantore Partnerprogramma biedt. Zo was er volop aandacht voor outdoor- en instore signing, narrowcasting, bijzondere diensten en de landelijke campagne in samenwerking met HP.

Eerste award voor E-Commerce Partner van het Jaar Tijdens de netwerkborrel, traditioneel op maandagavond, reikte oud-Inkoopdirecteur van Quantore Robert Driessen, de Quantore Awards 2016 uit. De award voor Leverancier van het Jaar ging naar Papyrus Groep Nederland. Loeff’s Patent mocht de award voor Beste Operationele Prestatie in ontvangst nemen. Leverancier 3M kreeg de prijs voor Beste Commerciële Prestatie. Dit jaar werd voor het eerst de award voor E-Commerce Partner van het Jaar uitgereikt. Deze werd overhandigd aan Logic4.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.