Quantore en Hameco kiezen voor Stationery Office & Convenience Days

Laatst bijgewerkt op: 28 - 01 - 2015 | 21:51

Quantore en Hameco hebben aan de organisatoren van de Stationery, Office & Convenience Days te kennen gegeven ook dit najaar op het belangrijkste event van deze markt aanwezig te zijn. Met deze vroegtijdige aankondiging maken ze duidelijk dat zij de achterliggende gedachte van de Stationery, Office & Convenience Days om te komen tot één breed vakevent, ondersteunen. Beide partijen roepen hun leden en leveranciers op om in september actief aanwezig te zijn in de Brabanthallen. Met beide  partijen zijn dan ook afspraken gemaakt over een gezamenlijke benadering van leveranciers en de organisatie van specifieke activiteiten voor de leden

Naast afspraken met Quantore en Hameco zijn er ook afspraken gemaakt met de gezamenlijke schrijfwarenleveranciers voor de opzet van een Pen & Leather World en met Boosterbox voor de organisatie van een spellenplein. Het zijn de eerste van de verschillende activiteiten die de organisatie voor de najaarseditie in petto heeft. 

Quantore

Met Quantore zijn wederom afspraken gemaakt voor de organisatie van diverse workshops en seminars tijdens de Stationery, Office & Convenience Days. Hiermee wordt het speerpunt 'kennis' die eerder door Quantore was ingezet doorgetrokken. “Daarnaast zijn we met Quantore in gesprek over een aantal speciale activiteiten. We zitten daarvoor nog in de onderzoeksfase over wat wel en niet mogelijk is”, aldus organisator Bas de Bruin

Ook met Hameco zijn weer afspraken gemaakt voor hun deelname en ondersteuning van de Stationery, Office & Convenience Days. Hameco zal op de gebruikelijke wijze het event ondersteunen. Samen met de organisatie worden er activiteiten ontwikkeld voor de leden tijdens het event. 

Duidelijkheid

Krijn ten Hove, organisator van de Stationery, Office & Convenience Days: “Met deze vroegtijdige aankondiging willen de partijen duidelijkheid geven aan de markt over hun aanwezigheid. Hierdoor kunnen deelnemers makkelijker hun afweging maken voor deelname aan het belangrijkste en breedste vakevent voor de branche. Beide partijen organiseren diverse activiteiten om hun leden te bewegen een bezoek aan de Stationery, Office & Convenience Days te maken. Beide partijen zijn van mening dat de markt behoefte heeft aan één event waar alles en iedereen samen komt. En omdat de markten veranderen moet dit een breed event zijn waar niet alleen de vaste leveranciers staan maar ook nieuwe productgroepen. Door dit nu al te melden willen ze nu al oproepen om, net als zij, te kiezen om op de Stationery, Office & Convenience Days aanwezig te zijn.”

 

Om dit voor elkaar te krijgen zullen beide partijen samen met de organisatie gaan optrekken om potentiele deelnemers te bewegen om op de Stationery, Office & Convenience Days aanwezig te zijn. 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.