Quantore kiest voor DHL

Laatst bijgewerkt op: 03 - 01 - 2015 | 10:29

DHL breidt zijn diensten voor Quantore flink uit. Het gaat hierbij om ruim een half miljoen pakketten op jaarbasis.  Eind juni  werd in Beuningen het contract getekend.

Aan de toekenning ging een tender vooraf, waarbij behalve naar flexibiliteit ook gekeken werd naar performance en servicepakket. Wat dat laatste betreft bleek DHL in staat te kunnen voorzien in de levering van dropshipmentorders, rechtstreeks aan de eindklant. Daarbij biedt DHL vier bezorgpogingen in meerdere tijdsvensters, levering via DHL Servicepoints, interventie gedurende het bezorgproces en avondleveringen.

Directeur Arnold Theuws van Quantore: “DHL stelt zich op als een businesspartner. Onze logistieke kwaliteit moet doorklinken in de dienstverlening van DHL, ook als dat een keer een extra truck of een extra rit betekent.” Ronald Leunisse, operationeel directeur van DHL Parcel voegt daar aan toe: ”Going the extra mile noemen wij dat. Begrijpen wat de klant wil en dat ook waarmaken, dat is iets wat DHL’ers in iedere functie onderscheidt.”


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.