Quantore krijgt de regie over logistiek Bruna

Laatst bijgewerkt op: 10 - 06 - 2015 | 16:14

Bruna richt de logistieke keten opnieuw in en kiest daarbij voor Quantore als logistieke Business Partner. De bedrijven hebben een overeenkomst getekend waarin is vastgelegd wat de uitgangspunten zijn voor een nieuw model informatie- en goederenstroom bij Bruna. Eén van de voornaamste doelen is het verminderen van het aantal leveranties aan de winkels.

Tot op heden hebben de ongeveer 350 Bruna winkels te maken met heel veel leveranciers die op verschillende momenten van de week en de dag leveren. Daardoor is het bestelproces tijdrovend, de goederenstroom ondoorzichtig en de verwerking in de winkel moeilijk te stroomlijnen. Zo gaat onnodig veel tijd verloren en is het hele systeem niet kosten-efficiënt. Door de samenwerking gaat Bruna nu terug van ruim 100 naar ongeveer zes leveranciers die bij de winkel aan de deur komen. Quantore coördineert als ketenregisseur de hoeveelheden en tijden in het gehele proces, van inkoop tot daadwerkelijke levering.

"Dit is een enorme stap vooruit," zegt Fred Zeegers, Algemeen Directeur van Bruna. "We krijgen dankzij het partnerschap met Quantore een transparanter en centraler logistiek systeem, waarbij meer inzicht bestaat in de leveranties en we beter kunnen sturen. Bovendien heeft Quantore zich in onze al bestaande samenwerking bewezen als een betrouwbare en vooruitstrevende partner, waaraan ik grote waarde hecht."

Arnold Theuws, Algemeen Directeur van Quantore sluit daar op aan: "Wij staan volledig in onze kracht als we onze partners op de meest efficiënte manier kunnen ondersteunen met nieuwe producten en diensten. In ons bijna 100-jarig bestaan zijn we groot geworden door samenwerking en deze overeenkomst met Bruna geeft daar een nieuwe impuls aan."

Beide bedrijven verwachten de overeenkomst de komende jaren op deelgebieden verder uit te breiden.


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.