Quantore lanceert DĂ© Kantoorvakhandel het online platform voor MKB en ZZP-er

Quantore lanceert DĂ© Kantoorvakhandel het online platform voor MKB en ZZP-er

Laatst bijgewerkt op: 13 - 07 - 2013 | 11:35

Om de leden in hun onderscheidende positie naar het MKB en de ZZP-er te ondersteunen lanceert Quantore vandaag het platform 'DĂ© Kantoorvakhandel'.  DĂ© Kantoorvakhandel is het nieuwe online platform over kantoorartikelen en kantoorinrichting, speciaal gericht op MKB’ers en ZZP’ers. De site biedt bezoekers een antwoord op al hun vragen op het gebied van kantoorartikelen en kantoorinrichting. Op basis van de expertise van de zelfstandige kantoorvakhandel biedt de site een advies en koppelt dit advies aan het brede assortiment van de zelfstandige kantoorvakhandel. 

"De zelfstandige kantoorvakhandel beschikt over een unieke waardepropositie", aldus Arnold Theuws, directeur van Quantore. "Het is een betrouwbare partij, die weet waar ze het over heeft. Lokale aanwezigheid, het meest uitgebreide assortiment in de markt en deskundig advies zijn punten waarop de zelfstandige kantoorvakhandel zich onderscheid van haar concurrentie. Het speelveld verandert en de consument oriënteert zich steeds meer online. Dit platform positioneert de zelfstandige kantoorvakhandel ook online als expert op het gebied van kantoorartikelen en helpt eindgebruikers de weg naar de kantoorvakhandel te vinden. De website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en bevat een verkooppuntenzoeker."

Advies 

De nadruk van Dé Kantoorvakhandel ligt op advies, informatievoorziening en probleemoplossing. Daarnaast zullen ook campagnes van de zelfstandige kantoorvakhandel via het platform gecommuniceerd worden. In samenwerking met de belangrijkste merken van kantoorartikelen zal de website continu worden uitgebreid met nieuwe content. Daarnaast zullen ook maandaanbiedingen, campagnes en merkpagina’s aan de site gekoppeld worden. Quantore-leden krijgen extra exposure via een gepersonaliseerde landingspagina.

De website www.dekantoorvakhandel.nl is vandaag live gegaan.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.