Quantore nieuw lid Office World

Laatst bijgewerkt op: 25 - 09 - 2012 | 10:37

Office World biedt een platform voor in Nederland gevestigde ondernemingen die zich bezighouden met het produceren, distribueren en/of verkopen van kantoorartikelen aan gebruikers, hetzij in de professionele markt (B2B), hetzij de particuliere markt (B2C).

Vanaf 1 september 2012 verwelkomt branchevereniging Office World Quantore als nieuw lid. Quantore verzorgt als groothandel de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. Meer dan vijfhonderd kantoorspecialisten, gericht op de particuliere en de business-to-business markt, zijn aangesloten. Samen hebben ze een enorme inkoopkracht en Quantore behoort tot de belangrijkste spelers in de markt. Door aansluiting bij BPGI, het grootse samenwerkingsverband voor zelfstandig kantoorvakhandelaren ter wereld, verstevigen zij hun positie wereldwijd.

Office World is erg content met de komst van Quantore, waarmee het draagvlak van de brancheorganisatie nog breder wordt. Office World profileert zich als onafhankelijke merk- en marktgerichte organisatie met als voornaamste doel het versterken van de positie van de A-merken in de kantoorketen. Office World telt momenteel 36 leden.

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.