Quantore winnaar European Office Products Award

Quantore winnaar European Office Products Award

Laatst bijgewerkt op: 17 - 02 - 2012 | 15:41

Quantore Europe heeft maandagavond 30 januari de European Office Products Award (EOPA) voor Dealergroep van het jaar in ontvangst mogen nemen. De prijs werd uitgereikt aan algemeen directeur Arnold Theuws tijdens de toonaangevende beurs Paperworld in Frankfurt.

Quantore werd geprezen om de enorme stappen die ze de afgelopen jaren heeft gezet. De organisatie is erin geslaagd een nieuw hypermodern distributiecentrum neer te zetten, van waaruit ze haar leden en klanten op de meest efficiƫnte wijze en tegen lage kosten voorziet van het breedste assortiment kantoorartikelen. Quantore ziet de award voor Dealergroep van het jaar als een bekroning op het harde werk van de afgelopen jaren. Dit is het resultaat van volharding en gezamenlijke inspanning van medewerkers en leden van Quantore.

Paperworld is de grootste internationale beurs op het gebied van kantoorartikelen, waarop alle partijen uit de branche bij elkaar komen; leveranciers, groothandels, dealers en resellers. Office Products International (OPI) is wereldwijd het meest toonaangevende mediabureau binnen deze branche. Zij reikt elk jaar tijdens Paperworld verschillende awards uit, onder meer voor product van het jaar, Corporate Social Responsibility, Reseller van het jaar, Global Expansion en Industry Achievement. Quantore liet medegenomineerden Advantia Business Solutions, Integra Office Solutions, Soennecken en Superstat Group achter zich.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.