Quantore wint award voor Ondernemer van het jaar 2013

Quantore wint award voor Ondernemer van het jaar 2013

Laatst bijgewerkt op: 07 - 04 - 2014 | 15:25

Op 2 april jl. mocht Arnold Theuws namens Quantore de award voor ‘Ondernemer van het jaar 2013’ in de regio Beuningen in ontvangst nemen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Slot Doddendael te Ewijk werden de genomineerde organisaties voorgesteld en de winnaars bekend gemaakt. Een verrassende ontknoping, want dit jaar werden maar liefst twee prijzen weggegeven.

 

De genomineerden waren Elke Peters (Elke dag…), Lammert Moerman (Jee-O-Europe), Willem van der Voort (Showlight B.V.) en Arnold Theuws (Quantore). Elk van deze genomineerde ondernemers werd afgelopen maand bezocht door een deskundige jury. Ook werd er op locatie gefilmd om tijdens de uitreiking een visuele impressie te kunnen geven van de ondernemer en zijn/haar bedrijf.

Quantore en de andere ondernemingen zijn beoordeeld op acht criteria, waaronder innovatie, uitstraling en servicegerichtheid. Ook is gelet op het onderscheidend vermogen van de onderneming, de continuïteit van het bedrijf, lokale betrokkenheid en aandacht voor het milieu. Arnold over de verkiezing: “Deze titel is een waardering voor alle werknemers die al die jaren het goede werk gedaan hebben.”

Bron: foto: beuningen.nieuws.nl/


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.