Quantore wint European Office Products Award

Quantore wint European Office Products Award

Laatst bijgewerkt op: 21 - 08 - 2018 | 11:23

Gisteravond heeft Quantore de titel ‘Wholesaler of the Year’ in de wacht gesleept. Dat gebeurde tijdens de uitreiking van de European Office Products Awards in hotel Okura, Amsterdam. Onder toeziend oog van een groot aantal professionals uit de Europese business supplies industrie nam Arnold Theuws, Algemeen Directeur van Quantore, de prijs in ontvangst.

Later op de avond mocht hij op persoonlijke titel ook de award voor Personality of the Year in ontvangst nemen. In de categorie Wholesaler of the Year liet Quantore medegenomineerden Exertis Supplies, JGBM en VOW Europe achter zich. De prijs bekroont dié groothandel die dynamisch is en inspeelt op de behoeften van een steeds veranderende markt. 

Quantore werd geprezen om haar uitstekende logistieke infrastructuur en een service met grote meerwaarde. Theuws is meer dan trots: “Het gaatgoed met Quantore en de cijfers liegen daar niet om. Nooit eerder zijn de resultaten van de ledentevredenheid, omzet en de logistieke prestaties zo hoog geweest. Het winnen van deze award is een mooie bevestiging dat Quantore de juiste stappen heeft gezet en zich ook nu bezighoudt met de juiste onderwerpen.”

Ieder jaar reikt Office Products International (OPI) de European Office Products Awards uit. Inmiddels staan deze awards bekend als de ultieme onderscheiding voor Europese bedrijven in de kantoorbranche. Naast de categorieën Wholesaler of the Year en Personality of the Year, worden de awards ook in de volgende categorieën uitgereikt: Product of the Year, Video of the Year, Marketing Campaign of the Year, Initiative of the Year, Vendor of the Year, Reseller of the Year (sales under €100 million), Reseller of the Year (sales over €100 million), Young Executive of the Year en Industry Achievement.


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.