Quantore wint HP Award

Quantore wint HP Award

Laatst bijgewerkt op: 16 - 04 - 2015 | 10:25

Quantore Europe heeft donderdagavond 19 april de HP award voor Meest creatieve IPG partner in ontvangst mogen nemen. Quantore werd geprezen om de initiatieven die ze ondernam om MKB-kanaal richting managed print services (MPS) te bewegen.

Quantore is van oudsher groot in levering van supplies aan het MKB via de kantoorvakhandel. Samen met HP is het Quantore gelukt dit kanaal meer focus op hardware te geven. Met de lancering van een innovatieve website met printerselector, radiospots, social media en een interactieve direct mail campagne gaven zij het MKB op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot de beste apparatuur tegen de meest ideale voorwaarden. Dit all-in-one concept past volledig in de missie van de kantoorvakhandel haar klanten te ontzorgen.

HP noemde Quantore een van de weinige suppliespartners die op dergelijke creatieve en innovatieve wijze hardware heeft toegevoegd aan het productportfolio. Quantore ziet de award als bekroning op het werk en kijkt er naar uit om samen met HP nog meer creatieve campagnes in de markt te zetten. Momenteel werken de partijen nauw samen aan het nieuwe concept Business InkPoints. Deze gespecialiseerde verkooppunten voor inkjetprinters en multifunctionals voor de zakelijke markt hebben als doel een verlaging van de Total Cost of Ownership voor het MKB te realiseren.

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.