Roland van Geest verlaat Audax dit najaar

Laatst bijgewerkt op: 16 - 08 - 2012 | 09:41

Roland van Geest zal Audax dit najaar gaan verlaten als gevolg van een vereenvoudigde (directie)structuur die meer verantwoordelijkheid legt bij de werkmaatschappijen. Van Geest, die de afgelopen 7 jaar diverse directiefuncties bekleedde binnen het Audaxconcern, was verantwoordelijk voor de retail- en uitgeverijactiviteiten.
In de eerste jaren was hij algemeen directeur van de AKO winkelorganisatie. Vanaf 2008 werd hij lid van de concerndirectie, verantwoordelijk voor zowel de uitgeverij- als retailactiviteiten. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de consumentendivisies bestaande uit: AKO, AKO Online, Audax Publishing, Party Publishing, Uitgeverij De Vrijbuiter, Uitgeverij Cascade en namens Audax de jointventure NLMAG.

“Roland is zeer talentrijk en heeft veel voor onze groep betekend. Wij zijn hem zeer erkentelijk”, aldus Eric Willems CEO van Audax. 

Op 1 oktober verlaat Roland Audax. Vanaf dan zullen de directies van de uitgeef- en retailactiviteiten rechtstreeks rapporteren aan de CEO. Inmiddels is een zoektraject opgestart naar een algemeen directeur/uitgever voor de Amsterdamse uitgeefactiviteiten. Voor de retailtak is hierin reeds voorzien met de benoeming van Sjaak Mark tot algemeen directeur van AKO in 2011. Ook Kristine Ooms en Koen de Buck, verantwoordelijk voor Cascade en De Vrijbuiter zullen vanaf 1 oktober rechtstreeks rapporteren aan Eric Willems.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.