Royal Talens, bruynzeel-sakura en Stationery Office & Convenience Days lanceren Fine Art Gallery

Royal Talens, bruynzeel-sakura en Stationery Office & Convenience Days lanceren Fine Art Gallery

Laatst bijgewerkt op: 19 - 07 - 2013 | 10:00

Royal Talens, bruynzeel-sakura en de Stationery, Office & Convenience Days  hebben gisteren 18 juli een akkoord bereikt over een Fine Art Gallery tijdens de Stationery Office & Convenience Days, die van 15 t/m 17 september 2013 worden gehouden in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Een Fine Art Gallery is een belevingswereld gericht op de (betere) teken- & schilderspeciaalzaken, hobbywinkels en kantoorvakhandels.

Naast Royal Talens en bruynzeel-sakura, die inmiddels stands hebben geboekt, heeft ook de Hamelin Group toegezegd met Canson het event te ondersteunen. Verder is de organisatie in gesprek met diverse andere leveranciers over een bijdrage aan deze ´belevingswereld´. Het is de bedoeling de categorie goed te positioneren en daarnaast gericht bestaande en potentiële verkooppunten uit te nodigen. Via de vakbladen zal hier aandacht aan worden besteed.

Prima platform

“Met de Fine Art Gallery wordt voorzien in een behoefte”, stelt Krijn ten Hove, commercieel directeur van SOCD. “Teken- & schilderspeciaalzaken en hobbywinkels zijn op zoek naar een kwalitatief, breed platform waar ze zich een beeld kunnen vormen van de ontwikkelingen in de markt. Fine Art/teken- en schildermaterialen zijn producten die toegevoegde waarde kunnen bieden. Leveranciers van deze artikelen streven op hun beurt naar verbreding van hun portfolio. Voor die leveranciers is Stationery Office & Convenience Days een prima platform om hun marktpositie te verbeteren.”

Onmisbaar event

De Fine Art Gallery, gekoppeld aan bijvoorbeeld Pen & Leather World en het spellenplein, maakt van Stationery Office & Convenience Days een onmisbaar event. Ten Hove: “Stationery Office & Convenience Days biedt ondernemers de mogelijkheid zich in korte tijd een compleet beeld te vormen van de ontwikkelingen in de markt. Hierdoor heeft een bezoek altijd toegevoegde waarde.”

 

  


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.