Royal Talens en bruynzeel-sakura slaan de handen ineen

Royal Talens en bruynzeel-sakura slaan de handen ineen

Laatst bijgewerkt op: 14 - 01 - 2013 | 18:56

Royal Talens en bruynzeel-sakura hebben hun krachten gebundeld en zullen intensief gaan samenwerken. Hierbij streven zij naar maximale benutting van hun synergiepotentieel. De komende tijd zullen de klanten van Royal Talens en bruynzeel-sakura worden geïnformeerd naar de mogelijkheden om aanvullende producten en nieuwe concepten af te nemen.

Royal Talens en bruynzeel-sakura maken deel uit van de SAKURA COLOR PRODUCTS CORPORATION. Deze groep heeft ondernemingen verspreid over de wereld. Royal Talens en bruynzeel-sakura zijn specialist op hun eigen terrein: Royal Talens concentreert zich op kunstschildersmaterialen, voor bruynzeel-sakura ligt de focus op kleur-, teken- en schrijfproducten. Beide bedrijven zijn zowel met producten, concepten als verkoopkanalen complementair aan elkaar.

Royal Talens en bruynzeel-sakura willen creatieve expressie met schilderen, tekenen, kleuren, vormgeven en schrijven faciliteren en stimuleren, voor iedere leeftijd en op elk niveau. Dit doen zij met sterke merken zoals Rembrandt, Van Gogh, Amsterdam, Cobra, ArtCreation, Talens, Decorfin, Bruynzeel en Sakura.

Van 26 tot en met 29 januari zullen Royal Talens en bruynzeel-sakura samen hun activiteiten presenteren in het Marriott hotel in Frankfurt (5e verdieping).

Tijdens de Stationery Office & Convenience Days in ’s-Hertogenbosch (3-5 februari) presenteert bruynzeel-sakura op zijn stand ook aanvullende producten van Royal Talens.

 

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.