Samenwerking bruynzeel-sakura en Royal Talens nu geëffectueerd

Samenwerking bruynzeel-sakura en Royal Talens nu geëffectueerd

Laatst bijgewerkt op: 12 - 04 - 2013 | 09:35

De eerdere aangekondigde samenwerking tussen bruynzeel-sakura en Royal Talens is nu ook zichtbaar in de dagelijkse praktijk. Afgelopen maandag zijn de medewerkers bij bruynzeel-sakura getraind in de verkoop van deze gespecialiseerde artikelen. "En vanaf dinsdag zijn de mensen op pad met de producten", aldus Algemeen Directeur Paul Willemse van bruynzeel-sakura. De samenwerking is en logische stap aldus Willemse: "We zitten bij elkaar in een groep binnen ons concern maar werkten beide volledig solitair terwijl er wel degelijk raakvlakken zijn."

De samenwerking tussen beide partijen is niet nieuw. "Al in de jaren 80 van de vorige eeuw hebben we al eens op dezelfde wijze samengewerkt. Alleen dat was nog in de tijd dat de orders per post gingen en er geen goede geautomatiseerde systemen waren. Hierdoor kon de synergie, die toen ook beoogd werd, niet optimaal gerealiseerd worden", licht Willemse de samenwerking verder toe.

Met ingang van deze week nemen de medewerkers van bruynzeel-sakura een beperkt assortiment fine-art artikelen, ongeveer 25 items, mee naar hun klanten. Willemse: "Het betreft artikelen die goed verkocht kunnen worden in de Kantoorvakhandel, hobbywinkels en speelgoedwinkels. Allemaal kanalen waar wij goed vertegenwoordigd zijn.

Meer over de samenwerking tussen bruynzeel-sakura en Royal Talens leest u in het mei nummer van Kantoorvak Trends & Design.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.