Samenwerking Cross en SOS Kinderdorpen

Samenwerking Cross en SOS Kinderdorpen

Laatst bijgewerkt op: 18 - 08 - 2012 | 09:54

Het luxe schrijfwarenmerk Cross kondigde vandaag een samenwerking aan met SOS Kinderdorpen. Ter gelegenheid van deze samenwerking brengt Cross de Edge Titanium Roller op de markt met het logo van deze liefdadigheidsinstelling. De pen is nog volop in ontwikkeling maar we geven u al graag een sneak peak.

Diane Eeraerts, countrymanager voor de Benelux voor Cross licht de samenwerking toe: "SOS kinderdorpen geeft een warm thuis en een levenslange liefhebbende familie aan verwaarloosde en wees kinderen in één van hun  kinderdorpen. Zo zorgen zij ervoor dat deze kinderen opgroeien met liefde, geborgenheid en respect en dat ze zich kunnen ontwikkelen tot hun volle potentieel." SOS steunt tevens families die het moeilijk hebben in onze samenleving om zo te voorkomen dat er kinderverwaarlozing ontstaat. Er zijn wereldwijd 518 kinderdorpen waarvan  2 in de Benelux .

Het premium schrijfwarenmerk, met meer dan 160 jaar ervaring in ontwerp en fabricatie van kwaliteitspennen en accessoires, zal voor elke verkochte Cross SOS Edge pen 10% schenken om het leven van een kwetsbaar kind te helpen verbeteren .

De adviesverkoopprijs van de pen zal € 42 bedragen en beschikbaar zijn vanaf 1 September 2012. 


Reacties

  • Goed initiatief van Cross, mijn bedrijf IVA Groep sponsort al jaren SOS Kinderdorpen, een echt goed doel!

    Hans Hofhuis - 19 - 08 - 2012 | 22:48

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.