Samenwerking RDC en Rayher Hobby

Laatst bijgewerkt op: 03 - 01 - 2015 | 10:43

Retail Development Company (RDC) en Rayher Hobby, een vooraanstaande onderneming in de hobbybranche, hebben overeenstemming bereikt over een exclusieve samenwerking in Nederland. Vanaf heden zetten beide organisaties zich in om het assortiment hobby tot een wezenlijke pijler te maken van alle RDC aangesloten winkels. Er wordt gewerkt aan een uitgebreide schappenpresentatie die vervolgens actief bij alle ondernemers van The Read Shop, The Read Shop Express en Plantage InkoopPartners, wordt aangeboden.

"We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking. Het assortiment hobbyartikelen van Rayher Hobby sluit naadloos aan bij de visie van RDC om het assortiment te verbreden", aldus Jos Boot, algemeen directeur RDC. Retailmanager RDC Wim van Riemsdijk is ook enthousiast over de tot stand gekomen samenwerking. "Het assortiment van Rayher Hobby sluit aan bij de groeiende behoefte van onze klant op het gebied van hobby, waardoor het een logisch verlengstuk is van het bestaande assortiment in onze winkels."

Rayher Hobby is een belangrijke speler in de hobbybranche. Vanuit de vestiging in het Badenwürttembergische Laupheim in Duitsland worden over heel Europa aan meer dan 6.000 hobby-vakhandelaars Rahyer hobbyproducten geleverd. De 18.000 kwaliteitsartikelen, wereldwijd geïmporteerd, zijn verkrijgbaar in meer dan 30 landen en bevorderen de creativiteit en de vrije artistieke ontwikkeling van de mens. Vanaf juli dit jaar wordt het assortiment uitgebreid naar 23.000 artikelen. Rahyer Hobby geeft met deze uitbreiding antwoord op de wens van de consument.


Reacties

  • Goedemiddag, Met voldoening en een beetje trots heb ik uw bericht gelezen dat de samenwerking tussen RDC en Rayher Hobby nu bezegeld is. Eind vorig jaar heb ik mijn loopbaan als zelfstandig handelsvertegenwoordiger voor Rayher Hobby na 34 jaar in zeer goed overleg beëindig. Herfst 2012 heb ik de eerste bespreking gevierdste Jos Boot en Marc Pontier op het hoofdkantoor van RDC in Maarssen. November 2012 ben ik met een delegatie van RDC en mijn opvolgster Masja van Leuffen naar reis geweest voor de eerste kennismaking. Ik wens RDC - Rayher Hobby en Masja veel succes in de toekomst. Met vriendelijke groet, Leo Eggelte

    Leo Eggelte - 05 - 06 - 2013 | 19:47

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.