Samenwerking Stabilo en RTL4 voor TV programma voor groepen 7 & 8 basisonderwijs

Laatst bijgewerkt op: 25 - 06 - 2012 | 18:12

VEEL KIJKPLEZIER INSCHRIJVING NIET MEER MOGELIJK

GOET of FOUD? Hoe schrijf je ook alweer onmiddellijk, met dubbel D en dubbel L? Of is het onmiddelijk? En wat is het meervoud van baby? Babies? Baby’s? Babys? Zomaar een aantal vragen waar niet alleen kinderen op de basisschool mee kunnen worstelen, maar ook ouders worden vaak overvallen met vragen door hun kinderen over spelling. Voor Stabilo en RTL4 genoeg reden om de handen ineen te slaan en hier aandacht aan te gaan besteden via de Stabilo Spellingstrijd. Het programma zal vanaf zaterdag 2 juni elke zaterdag worden uitgezonden op RTL4 om 19.00 uur. Prime Time voor de kindertelevisie.


 

"De Stabilo Spellingstrijd is een nieuw tv-programma van RTL4 waarin kinderen uit Groep 7 en 8 van de basisschool de strijd met elkaar aangaan. Een woordenstrijd! Wie het beste spelt, wint. Na drie spel-ronden blijft er een speler over die zich de beste speller van die aflevering mag noemen. Hij of zij kwalificeert zich daarmee voor de grote finale die uiteindelijk de Beste Speller van Nederland oplevert", aldus Belinda Harmsen van Stabilo Nederland.

In de meivakantie vinden de opnamen plaats. "Kinderen uit de groepen 7 en 8 mogen meedoen. Tenminste, als ze goed kunnen spellen! Want daar gaat het om: wie weet de meeste woorden goed te spellen? Heb jij een talenknobbel? Of lees je veel? Of weet jij gewoon heel goed het verschil tussen een D en een T? Dan maak je kans om kandidaat te worden in Stabilo Spellingstrijd. De opnamen vinden plaats in de MediArena Studio in Amsterdam in de eerste week van mei 2012 (meivakantie). In die studio zullen ook de kandidaten worden geselecteerd. Dat gebeurt natuurlijk al veel eerder. Om precies te zijn: op woensdagmiddag 28 maart en op zaterdag 31 maart."

Omdat het programma door Stabilo gesponsord wordt, zal, naast de spellingstrijd, ook aandacht aan de producten van Stabilo geschonken worden. Hiermee is Stabilo inmiddels de derde partij in deze branche die programma sponsoring aan grijpt om de eindgebruiker te bereiken. In dit geval gecombineerd in een programma wat ook nog een educatief doel heeft. Hallmark Cards en Stichting Wenskaart Nederland gingen binnen deze branche Stabilo voor in sponsoring van TV programma's.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.