Scheltema pakt grootst uit!

Scheltema pakt grootst uit!

Laatst bijgewerkt op: 01 - 02 - 2015 | 18:51

Boekhandel Scheltema op het Koningsplein in Amsterdam die eerder dit jaar nog onder de naam Polare leek te kunnen inpakken, heeft nu groots uitgepakt voor de komende feestdagen.

De firma Beekwilder werd ingeschakeld om het pand zowel binnen als buiten in feestsfeer te brengen. Op straatniveau sieren kleurrijke pakjes met gouden strikken de gevel. De rest van het gebouw is bedekt kerstgroen en honderden lichtjes.

Duizenden kerstballen
Bij de ingang een pakjeswolk van 21 m2 tegen het plafond. Op de eerste verdieping, waar eerder de pakjestoren van Sint Nicolaas stond, draaien nu kleurrijke kerstballen statig in het rond. De enorme instore presentatie is drie meter in doorsnede en ruim negen meter hoog. Duizenden kerstballen in verschillende grootte en met verschillende kleuren werden hiervoor gebruikt.

Optimisme is terug
Bij het verstrekken van de opdracht was Harold Zwaal, directeur van de geredde boekhandel, duidelijk over het waarom: “Amsterdam heeft zijn boekwinkel terug. Dat is al een feest waard. Het optimisme is terug en dat gevoel willen delen met ons publiek”.

De kerstdecoraties zijn nog te zien tot 1 januari 2015 bij Scheltema boekhandel op het Koningsplein 20 in Amsterdam.

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.