Shop2Rent introduceert plug&play in the cloud

Laatst bijgewerkt op: 25 - 01 - 2012 | 11:42

Shop2Rent introduceert Plug & Play in The Cloud op de Webwinkel Vakdagen te Utrecht. Webwinkeliers openen met Shop2Rent binnen enkele minuten de deuren van een professionele B2C of B2B webshops. Shop2Rent is bijzonder rijk aan functionaliteit. Met het pakket bewerken webwinkeliers hun catalogus, beheren klanten en leveranciers, versturen E-mailings en verwerken orders. Het pakket factureert en stuurt herinneringen naar klanten die op rekening kopen. Natuurlijk is een Shop2Rent webshop volledig te customizen. Eigen huisstijl, eigen layout en eigen fotografie.

"Met Shop2Rent bieden wij nu iedere ondernemer, iedere particulier en iedere organisatie de mogelijkheid om een webwinkel te beginnen.", aldus Jeroen van der Geest, directeur van WebArchitects, het moederconcern van Shop2Rent. Hij voegt daar aan toe: "Shop2Rent is uniek door de veelzijdigheid en de eenvoud waarmee dit te bedienen is. Het software pakket is compleet, alles wat een webwinkelier zou willen is mogelijk. Maar niet moeilijk. We hebben de software namelijk zo ontworpen dat iedereen - maar dan ook echt iedereen - er mee overweg kan."

Het bedrijf begint in Nederland met de uitrol maar verwacht deze snel ook Europees te kunnen inzetten. Daarnaast is de shop dusdanig ontwikkeld dat deze volledig draait in een webbrowser en daardoor ook goed werkt op tablets en mobiele telefoons. "Omdat we voor de backoffice ook een moebiele applicatie hebben kan elke ondernemer ook onderweg zijn orders, administratie en klanten blijven volgen."


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.