Sjors Bayens van Dresz genomineerd als entrepreneur van het jaar

Sjors Bayens van Dresz genomineerd als entrepreneur van het jaar

Laatst bijgewerkt op: 19 - 06 - 2012 | 15:10

Sjors Bayens, oprichter en directeur van Dresz, is door Ernst & Young genomineerd als entrepreneur van het jaar. Het is dit jaar voor de 17e keer dat Ernst & Young de Entrepreneur Of The Year verkiezing organiseert. Op 4 september presenteren de genomineerden zich aan de onafhankelijke vakjury en worden de finalisten gekozen die door gaan naar de galafinale. Tijdens de galafinale op 6 oktober worden de winnaars bekendgemaakt. Voor het zover is, gaan de genomineerden een intensief verkiezingstraject in.

Dit jaar is het thema van de verkiezing ‘Ondernemen is Topsport’. Het maximale uit je mogelijkheden halen en daardoor een stap verder komen. Of het nu gaat om persoonlijke prestaties, teamprestaties of bedrijfsresultaten. Dat is wat een sporter tot een topsporter maakt en een ondernemer tot een topondernemer.

Ernst & Young zoekt al 17 jaar naar de meest succesvolle ondernemers in Nederland in de categorie Emerging Entrepreneur Of The Year, Accelerating Entrepreneur Of The Year en Master Entrepreneur Of The Year. Deze prijs beloont en stimuleert succesvol ondernemerschap. Ernst & Young wordt hierbij ondersteund door Universiteit Nyenrode, het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen en VNO-NCW. 

Internationale erkenning

De Entrepreneur Of The Year award is de meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld en wordt jaarlijks uitgereikt in meer dan vijftig landen ter wereld. Ieder jaar vertegenwoordigen in Monaco de Masters Entrepreneur Of The Year hun land tijdens de strijd om de titel ‘Ernst & Young World Entrepreneur Of The Year’. 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.