Slimme werkers verbeteren economie

Slimme werkers verbeteren economie

Laatst bijgewerkt op: 12 - 10 - 2012 | 13:12

Slimme werkers dragen bij aan het verbeteren van de economie. Deze groep mensen snapt als geen ander dat slim werken de efficiency en productiviteit verhoogt. Tijd verliezen aan abnormaal lange reistijden, files en lange wachttijden bij het OV is zo 2011!

Slimme werkers hebben een andere mindset. De werkzaamheden, afspraken en de te behalen resultaten zijn leidend en niet de wijze van werken en mobiliteit. Daardoor is deze groep veel productiever en verhogen zij de economische waarde voor de BV Nederland.

Altijd en overal
Een slimme werker vermijdt de ochtend- of avondspits, zodat hij of zij niet in een dikke file terecht komt. Een slimme werker propt zichzelf niet in een stampvolle bus of trein. Nee, een slimme werker benut iedere mogelijkheid om zijn/haar tijd zo effectief mogelijk te besteden. Ze zijn flexibel, snel en resultaatgericht. Ze hebben inzicht en een groot aanpassingsvermogen. Hun adagium: werken kan altijd en overal! De tijdwinst die het tijd- en plaatsongebonden werken oplevert, verhoogt de productiviteit en geeft ruimte voor ontspanning. Werk en privé zijn in balans.

Meer slimme werkers
Nederland heeft nog veel meer slimme werkers nodig die een voorbeeld zijn voor al die mensen die nog in het ‘9 tot 5 harnas’ zitten. Deze mensen doen niet alleen zichzelf te kort, maar werken onbewust mee aan het vergroten van de economische schade.
Voor de tweede keer starten vier samenwerkende bedrijven de zoektocht naar de slimme werker van Nederland. Deze bedrijven hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De beloning is de uitreiking van ‘De Slimme Werker Award 2013’. Behalve de Award ontvangt de winnaar een prijs met een waarde van ruim € 1.800,-. Een duurzame thuiswerkplek, een karpet, een dinerbon en een webinar. Op de website www.slimmewerker.nl worden zij opgeroepen de vraag te beantwoorden: Ik ben een slimme werker, omdat… Op deze manier worden ervaringen, tips en tricks gedeeld voor minder economische schade, een duurzamere samenleving en een minder stressvol leven.

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.