Souvenirplein op Paper & Convenience Show

Laatst bijgewerkt op: 06 - 02 - 2012 | 16:13

MTD, Chromazone en Trophee hebben de handen ineen geslagen en gezamenlijk gekozen voor een stand op de paper & Convenience Show. Hun doelstelling is de bezoekers te informeren over de kansen die souvenirartikelen kunnen bieden voor de retail. Zeker nu blijkt dat er steeds meer toeristen ons land bezoeken. Wie zijn de 3 leveranciers die op de beurs staan?

MTD is bekend van nijntje/miffy .Het assortiment is flink uitgebreid tot een totaal nijntje giftconcept als ook met Florals, een bloemrijk giftconcept. Sinds 1 januari is men ook de exclusieve distributeur van Sheepworld in de Benelux, het populaire, succesvolle Duitse concept met schapen in het middelpunt.

Trophee is de leverancier van traditionele Hollandse souyvenirs. De souvenirs die elke toerist mee wil nemen in de koffer naar huis. In het assortiment echte Hollandse souvenirs vindt u textiel, snowglobes, magneten, polystone, pennen, potloden, speelkaarten, notebooks, servetten, mokken, servies, tassen, paraplu's, delftsblauw keramiek en kaarsen.

Chromazone is de specialist op het gebied van fotografische kaarten zowel voor de vakhandel als voor de souvenirbranche. 

Kortom een unieke stand voor de Paper & Convenience Show, want "U bent meer souvenirverkooppunt dan U denkt!" aldus de 3 leveranciers.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.