Spicers eerste catalogus onder de naam ADVEO

Spicers eerste catalogus onder de naam ADVEO

Laatst bijgewerkt op: 20 - 12 - 2012 | 09:49

Spicers heet vanaf 1 januari 2013 officieel ADVEO. Hiermee is een volgende stap genomen in de fusie van Spicers, Adimpo en Unipapel tot de ADVEO groep, de grootste distributeur in kantoorartikelen in Europa

Traditiegetrouw wordt het jaar ingezet met een nieuwe editie van de ‘dikke’ catalogus. De 2013 editie verschijnt voor het eerst onder de vlag ADVEO. In meer dan 700 pagina’s wordt het grootste beschikbare assortiment in de markt getoond.

 

Maar liefst 10% van de producten in de catalogus zijn nieuwe producten en het aanbod EOS (OEM en compatibles) werd gevoelig uitgebreid. Het aanbod speelt in op nieuwe marktbehoeften, met meer keuze in bijvoorbeeld iPad accessoires, printers, papiervernietigers, rekenmachines, enz. Het nieuwe 5 StarTM assortiment in stoelen maakt deel uit van een basisaanbod in meubelen en meubelprogramma’s. Ook Facility Management producten worden extra in de kijker gezet met hardware referenties, vuilniszakken, B2B-verpakkingen voor koffie, enz.

Producten in de catalogus zijn makkelijk terug te vinden, dankzij duidelijke rangschikking van producten, vergelijkingstabellen, verwijzingen naar complementaire producten, sfeerbeelden en gebruiksvoorbeelden.

 ADVEO klanten hebben zo een tool bij uitstek om hun verkoop te stimuleren in 2013. In combinatie met online bestelmogelijkheden en logistieke oplossingen speelt dit naslagwerk immers perfect in op de veranderende eindconsument.

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.