Spicers World

Spicers World

Laatst bijgewerkt op: 18 - 09 - 2012 | 10:15

Oktoberhallen Wieze - België

Onder het motto 'Come and fly with us to Spicers World and beyond' organiseert Spicers alweer de 7e editie van Spicers World. Deze vindt plaats op 7 of 8 oktober in de Oktoberhallen in Wieze (België) . Ook dit jaar vliegt Spicers er met veel enthousiasme in, letterlijk zelfs, want alles draait rond het Airlines thema! Spicers Air miles verzamelen kan op tal van stands, en maar liefst 8 city trips worden weggegeven!

Op deze beurs zullen de nieuwste toevoegingen aan het Spicers assortiment uitgebreid worden getoond aan de bezoekers. Er zijn deze editie 70 stands die garant staan voor noviteiten, diensten en uitzonderlijk scherpe promoties. Dit jaar legt Spicers verschillende accenten, waaronder het technologie, facilitair en meubel assortiment, category management via het 1-2-3 meter concept, en het compleet vernieuwde bestelplatform SpicersNet dat als primeur wordt voorgesteld.

Dankzij de rechtstreekse zusterrelatie van Spicers met Adimpo, de Europese marktleider in EOS, presenteert men ook een sterk uitgebreid aanbod aan merken en producten voor technologie, inkt & toner en IT-accessoires. Maar ook het facilitair management aanbod staat in de spotlight. Een aanhoudende maandelijkse groei van 20 tot 40% in deze categorie sinds 3 jaar bewijst dat eindgebruikers deze categorie ook bij de Spicers dealers verwachten. Bovendien wil Spicers ook haar uitstekende service in meubelen belichten. Nieuwe, betrouwbare Duitse meubelleveranciers, hwerken samen met Spicers om eindgebruikers via de dealers perfect te bedienen via een efficiënte en eenvoudige aanpak.

Tot slot zal er Spicers ook aandacht schenken aan de ondersteuning van de klant door zowel op het gebied van catagory management als het vernieuwde bestelpaltform SpicersNet. Beiden zullen tijdens Spicers World getoond worden.

Maak kans op één van de vele extra’s

Bezoekers kunnen Spicers air miles verzamelen op verschillende deelnemende stands en zo een extra geschenk verdienen en maken bovendien kans op één van de 8 city trips.


Categorieën: Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.