Spicers zet Pro Group E-Buying op voor grootschalige papier inkoop

Spicers zet Pro Group E-Buying op voor grootschalige papier inkoop

Laatst bijgewerkt op: 15 - 03 - 2012 | 17:24

Pro Group e-Buying is een nieuwe dienst van Spicers die papier per pallet of half pallet tegen heel scherpe prijzen aanbiedt. Deze kostenefficiënte logistieke oplossing biedt de  klant de aangeboden papiersoorten aan tegen de laagste prijzen in de markt in ruil voor een minimum papiervolume op jaarbasis.

Met dit systeem wil Spicers een volledige ‘one-stop solution’ aanbieden aan de klanten. Binnen het Spicers concept ontbrak nog een uiterst concurrerende prijszetting voor afname van papier in grotere hoeveelheden. Met het opzetten van de Pro Group E-Buying voorziet men in deze behoefte.

Karen Ongena van Spicers licht het initiatief nader toe: “Dit initiatief is interessant voor de vakhandel die die door middelgrote volumes niet aan de scherpste prijs kan komen en zich daardoor soms uit de markt prijst. Daarnaast is het interessant voor de dealers die bij een leverancier al zijn office Supplies wil bestellen.”

Het systeem werkt simpel aldus Ongena. “De klant bestelt zijn papier via de bestelsite van Spicers waarna de leverancier het rechtstreeks aflevert bij de dealer of de eindverbruiker. De facturering verloopt via Spicers.” De besparingen zitten in dit systeem vooral op digitale communicatie tussen klant en leverancier, terwijl door de goederen rechtstreeks bij de klant te laten afleveren ook logistieke kosten worden uitgespaard.

Pro Group E-Buying is een Benelux initiatief van Spicers.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.