SRT gaat door zonder Stationery Team

Laatst bijgewerkt op: 03 - 01 - 2015 | 10:31

“Het stopzetten van de samenwerking tussen SRT International en Stationery Team Europe is natuurlijk  jammer. Het is immers een partnership van 15 jaar dat niet langer doorgaat.” SRT Sales Manager Bruno Herroelen verwoorde dat vandaag desgevraagd aan ons.  Volgens Herroelen ligt een verschil aan inzicht op commercieel vlak aan de basis van het afspringen van de langdurige onderhandelingen.


Een van die verschillen was de onverwachte verkoopactie van agenda’s bij Action door Stationery Team. “Wij als SRT werden hierop afgerekend terwijl deze actie volledig buiten ons omging en zonder ons medeweten was opgezet”, aldus Herroelen. 


Ondanks het wegvallen van het verkooppakket van Stationery Team verandert er weinig bij SRT. Herroelen: “Het verkoopteam blijft intact en met merken als Succes en Ryam hebben we nog genoeg andere producten in verkoop. We hebben bovendien het vertrouwde SRT BTS pakket, dat we ook dit jaar gaan presenteren aan onze klanten op de Scool Supply.”

Het pakket zal in de toekomst waarschijnlijk wel worden aangevuld met nieuwe producten maar daar wil Herroelen nog niet te veel over zeggen. Wel is duidelijk dat de verkoop van het programma jaaragenda’s en kalenders nu eerder zal worden opgestart. “Meestal waren we wat later dan andere aanbieders omdat we nog bezig waren met de verkoop van Back to School. Nu dat voor een deel wegvalt kunnen we vanaf het eerste moment aan de slag met dit pakket en de klanten in een vroegtijdig stadium.

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.