STABILO EASYbirdy ‘Product van het Jaar 2016’

STABILO EASYbirdy ‘Product van het Jaar 2016’

Laatst bijgewerkt op: 04 - 06 - 2016 | 16:45

Op 30 januari 2016 is STABILO’s eerste vulpen, de STABILO EASYbirdy, bekroond met de award ‘Product van het Jaar’ in de categorie ‘School en Privégebruik’. De ergonomische vulpen kreeg de award tijdens de Paperworld Academy in Frankfurt.

Dit jaar werden de prijzen voor de beste schrijfwaren en kantoorbenodigdheden (PBS Awards) voor de zestiende keer uitgereikt. De focus lag op trends, nieuwe ideeën over functionaliteit, bruikbaarheid en duurzaamheid van kantoorartikelen en schrijfwaren. De STABILO EASYbirdy imponeerde de onafhankelijke jury met zijn mooie design, functionaliteit en vakmanschap. De innovatieve vulpen nam het op tegen 79 verschillende producten van 25 fabrikanten. “De winnende fabrikanten concentreren zich op mensen en hun persoonlijke behoeften. Het is mooi om te zien dat productdesign steeds belangrijker wordt bij een productieproces”, aldus juryvoorzitter Christine Schmidhuber.

Met de STABILO EASYbirdy ervaren scholieren expertise en design tegelijkertijd. De kroon van deze ergonomische vulpen kan individueel worden aangepast in drie verschillende schrijfhoeken, waardoor een optimale schrijfhouding kan worden bereikt. Zo kan er door íedereen netjes geschreven worden, zonder lekken en krassen. De EASYbirdy is verkrijgbaar in een links –en rechtshandige versie en heeft een speciale antislip gripzone die het schrijfcomfort bevordert en kramp tijdens het schrijven voorkomt. “De STABILO EASYbirdy is verkrijgbaar in vier mooie kleurcombinaties en erg populair bij scholieren”, aldus jurylid Birgit Brauch.

Stabilo


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.