Stabilo Smartball ontvangt iF product design award 2012

Laatst bijgewerkt op: 28 - 02 - 2012 | 16:33

Het is Stabilo gelukt om met zijn nieuwe Smartball een zeer geslaagde verbinding te maken tussen de analoge wereld en de digitale wereld van tablets en smartphones. Dat is de mening van de jury van iF Design Awards.

Het design van de Smartball is als beste gekozen uit alle internationale inzendingen in de topklasse van dit jaar. De Stabilo Smartball nam het op tegen 4.322 inzendingen van 1.605 deelnemers uit 48 landen! 

De luxe balpen met touchscreen functie is de ideale pen voor de dagelijks groeiende smartphone generatie. De touchscreen tip aan het uiteinde van de pen maakt een einde aan storende vingerafdrukken. Ergonomische gripzones aan beide uiteinden van de pen zorgen voor een ontspannen schrijfhouding, verkrijgbaar als links- en rechtshandige uitvoering. Stabilo biedt als eerste fabrikant in de branche een QR code op de verpakking.

Sinds de introductie in 1953 zijn de iF design awards een alom gerespecteerd keurmerk voor buitengewone kwaliteit in design. Het iF logo, uitgereikt door internationale experts, is een wereldwijd geaccepteerd label voor bewezen kwaliteit. De iF product design award heeft betrekking op alle facetten van het product ontwerp.Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.