Steelcase lanceert nieuwe generatie opbergsystemen

Steelcase lanceert nieuwe generatie opbergsystemen

Laatst bijgewerkt op: 27 - 06 - 2012 | 13:40

Steelcase lanceert  ImplicitTM, zijn nieuwste generatie opbergsystemen voor individueel gebruik. Met de nieuwe reeks opbergsystemen speelt Steelcase in op de behoefte aan meer flexibiliteit op de werkvloer en garandeert het een optimaal gebruik van de ruimte.

De manier van werken verandert. Niet langer voeren individuele taken de boventoon. In plaats hiervan is er steeds meer sprake van werkzaamheden waarbij twee of meer personen samenwerken. Dit heeft gevolgen voor de inrichting van het kantoor. Persoonlijke werkplekken worden meer en meer vervangen door flexplekken, waarbij verschillende collega’s, al dan niet gelijktijdig, van een werkplek gebruik maken. Werkplekken krijgen hierdoor automatisch een meer open karakter. Dit verklaart waarom er meer behoefte is aan individuele opbergsystemen waarin persoonlijke eigendommen en werkdocumenten veilig kunnen worden bewaard.

Flexibel in gebruik

De nieuwste lijn opbergsystemen bestaat uit een groot aantal producten en toepassingen. Elk item is met zijn eigen uitvoering en afmetingen een gegarandeerde blikvanger in de ruimte. De gemeenschappelijke deler is dat alle producten eenvoudig in het gebruik zijn en de gebruiker een hoge mate van flexibiliteit bieden. De opbergsystemen kunnen worden gebruikt als mobiele opstelling, naast of ter aanvulling van het bureau, om zo het werkoppervlak eenvoudig uit te breiden. De opbergsystemen ondersteunen een clean desk-beleid en zorgen voor een optimaal gebruik van de ruimte. De nieuwste generatie opbergsystemen sluit qua vormgeving aan bij verschillende Steelcase-bureaus, waardoor het voor organisaties eenvoudig is de bestaande inrichting van het kantoor aan te passen aan de modernste werkomgeving eisen.

 Steelcase


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.