Steven van Wijk vertrekt bij Bruna

Laatst bijgewerkt op: 27 - 08 - 2014 | 09:16

Commercieel Directeur Steven van Wijk vertrekt per 1 september bij Bruna. Na 15 jaar bij het bedrijf te hebben gewerkt, heeft hij besloten dat het tijd is een andere invulling te geven aan zijn ambities.

Sinds 1999 heeft Van Wijk in meerdere managementfuncties bij Bruna gewerkt, onder meer als Directeur Operations en Commercieel Directeur. “Ik ben al die tijd met veel overtuiging bij Bruna werkzaam geweest. Het is een prachtig bedrijf met fijne en professionele ondernemers en collega’s, met wie ik prettig heb samengewerkt. Ik heb veel uitdagingen het hoofd mogen bieden en heb een rol kunnen spelen in het bereiken van het doel een klantgedreven retailorganisatie te zijn, met nieuwe producten, processen en services. Daar kijk ik met tevredenheid op terug, maar nu is het tijd voor mij een besluit aan te kondigen dat voor mijzelf het einde van een mooie periode inluidt.”

Algemeen directeur Fred Zeegers neemt de taken van de 46-jarige van Wijk na zijn vertrek waar. “Steven is een man die altijd met veel toewijding en betrokkenheid zijn werk doet. Ik betreur zijn vertrek en wil hem graag bedanken voor zijn jarenlange inzet en hem alle succes wensen bij zijn toekomstplannen. Hij laat een Bruna achter dat mede dankzij hem op koers ligt voor een geïntegreerde multichannel aanpak, een organisatie met gedreven ondernemers die er op alle tijden en manieren zijn voor de klant.” 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.