Succelvolle eerste dag TrendZ

Succelvolle eerste dag TrendZ

Laatst bijgewerkt op: 17 - 07 - 2018 | 14:23

Gisteren is de start gemaakt van een "zoals het er nu uit ziet" succesvolle voorjaarseditie van TrendZ in de evenementenhallen in Gorinchem. Zoals gehoopt kwamen er gelijk al genoeg bezoekers die bij de start voor volle gangpaden zorgde. Eigenlijk de gehele dag is er geen moment geweest dat er pauze gegund werd aan de exposanten.

Maar dat is toch uiteindelijk waar we allemaal hard voor werken. Dat is dan ook te merken aan het aantal bezoekers. Ruim 5000 bezoekers bezochten deze eerste dag het event. Exposanten hebben zoals elk jaar weer flink uitgepakt, met nieuwe innovatieve producten en aantrekkelijk en frisse stands. Ook dit jaar werd er weer de participatie award uitgereikt, verdeeld over 0 tot 40m2 en groter dan 40m2. Een onafhankelijke jury is de hal door gegaan op zoek naar de mooiste en uniekste stand. Met als resultaat dat Beautanic Lifestyle (0 tot 40m2) en Dijk Natural Collections (groter dan 40m2) er met de prijs van door gaan. Allebei stands die echt tot leven komen niet alleen door het gebruik van natuurlijk producten maar ook de open en moderne uitstraling van beide maakt dat zij als winnaar uit de bus komen.

Is het nog niet gelukt om langs te komen dan is TrendZ vandaag nog geopend van 12 uur tot 22 uur, dinsdag is de start om 10 uur en sluiten we TrendZ om 17 uur af.  


Categorieën: Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.