Tendence succes voor alle betrokkenen

Tendence succes voor alle betrokkenen

Laatst bijgewerkt op: 10 - 09 - 2013 | 10:04

De beurs Tendence2013 die gehouden werd in hert complex van Messe Frankfurt is een  succes geworden, zo meldt de organisatie. De uit 55 landen afkomstige standhouders tonen zich na afloop stuk voor stuk enthousiast.

Daarmee was Tendence dit jaar beter dan verleden jaar toen men nog heel wat gereserveerder reageerde en er bovendien een goede 30.000 vierkante meter meer expositieruimte was. Detlef Braun, lid van de Executive Board van de Duitse beurs, toonde zich na afloop dan ook dik tevreden.

tendence tendence tendence

Nederland behoort traditioneel bij de Top 10 landen, waar bezoekers van Tendence vandaan komen; daarop maakte ook dit jaar geen uitzondering. Hoewel de beurs met vier dagen er eentje korter was dan verleden jaar trok de manifestatie een slordige 38.000 mensen, van wie ongeveer een vijfde van buiten Duitsland kwam.

Een duidelijke magneetfunctie was weer weggelegd voor de speciaal ingerichte afdeling Kerst. Hier gaven zowel gekende deelnemers als tal van -vooral kleine- nieuwkomers een inkijkje in hun Kerstcollecties met originele, “emotionele” en trendy (relatie)geschenken.

Gelet op het moeilijke eerste halfjaar voor de sector geschenken, wordt deze ediitie van Tendence beschowd as een heel positieve insteek voorde hele branche


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.