Tevredenheid onder deelnemers en bezoekers

Tevredenheid onder deelnemers en bezoekers

Laatst bijgewerkt op: 03 - 01 - 2015 | 10:30

 De voorjaarseditie 2014 van de Stationery, Office & Convenience Days, die van 9-11 februari werd georganiseerd, was een groot succes. Een grotere oppervlakte, grotere verscheidenheid in aanbod en meer bezoekers en bedrijven hebben geleid tot tevredenheid onder deelnemers en bezoekers.

In totaal kwamen er ongeveer 3% meer bezoekers naar 's-Hertogenbosch, maar het aantal bedrijven wat de beurs bezocht steeg met bijna 7%. Deze cijfers tonen een trendbreuk in het beursbezoek aan.

Ondernemers vinden het steeds belangrijker om de eigen markten te ontmoeten en op een beurs hebben ze dan in een keer zicht op de laatste ontwikkelingen in hun eigen vakgebieden. Hierdoor wordt aanwezigheid op een beurs steeds meer gewaardeerd door de bezoekers en biedt het deelnemers kansen om zich professioneel te presenteren aan bestaande en potentiële nieuwe klanten.

kantoorvak

Doordat de stijging in het aantal bedrijven groter is dan in bezoekers zet de trend van minder bezoekers per bedrijf door. Door deze trend zien we wel dat de kwaliteit van onze bezoekers ongekend hoog blijft: ruim 92% is betrokken bij de inkoopbeslissingen van hun bedrijf.

Dat er meer bezoekers waren werd uiteraard erg gewaardeerd door de deelnemers. Gekoppeld aan een grotere interesse en koopbereidheid lijkt de beurs ook omzettechnisch een succes te worden voor de deelnemers.

Op basis van de eerste reacties van deelnemers en bezoekers kan worden gesproken van een geslaagd event. Los van de positieve resultaten die we van de deelnemers hebben gehoord werden ook de randvoorwaarden goed ontvangen. Organisatie, uitstraling, sfeer, catering en service werden vaak positief genoemd in de gesprekken met deelnemers. Vanuit de bezoekers werden eveneens de uitstraling, sfeer en catering genoemd terwijl hier de breedte van het aanbod ook vaak als positief punt van de beurs werd ervaren.


In de komende dagen wordt er onder bezoekers en deelnemers nog een enquête gehouden zodat er een breder beeld verkregen wordt van hun ervaringen. De resultaten van de enquête worden gebruikt om de najaarseditie 2014, die van 14 tot en met 16 september wederom in de Brabanthallen wordt georganiseerd, verder vorm te geven. Een editie waarvoor veel mooie nieuwe plannen zijn, waarover we u op korte termijn verder informeren.

 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.